Despre noi

Salonul Estetica Suplesse este locul unde fiecare femeie se simte rasfatata

Estetica Suplesse isi propune sa vina in sprijinul persoanelor care isi doresc servicii de ingrijire corporala de calitate, in Bacau sau in imprejurimi, care isi doresc cu adevarat sa arate bine si sa se simta bine in propriul trup.

Salonul Estetica Suplesse Buzau este locul unde fiecare femeie este rasfatataCu o vasta experienta in domeniu, bazandu-ne pe produsele si tehnologiile inovatoare de care dispunem (marci de renume in industria de profil), suntem in masura sa va oferim servicii ireprosabile, ultramoderne, gata sa satisfaca toate nevoile dumneavoastra.

Estetica Suplesse este locul in care necesitatile in materie de frumusete fiind pe deplin satisfacute, oricine poate atinge un obiectiv cu mult mai important : respectul de sine, bucuria de a trai in propria piele!

Misiunea salonului Estetica Suplesse

Misiunea noastra este de a furniza si implementa solutii profesionale la cele mai inalte standarde de calitate in domeniul esteticii. Ne dorim sa fim recunoscuti de catre partenerii si colaboratorii nostri ca un partener de incredere, puternic, stabil, un partener care ofera servicii profesionale în mod eficient printr-o gama variata de produse recunoscute pe piata cosmeticelor si aparate revolutionare.

Consideram ca personalul este cea mai importanta componenta de care dispune un salon de inrgijire personala, de aceea suntem intr-o continua dezvoltarea profesionala. Calitatea, motivarea si performanta sunt factorii principali in atingerea succesului.

Suntem constienti ca numai prin echipa noastra putem oferi serviciile de calitate pe care le dorim, pentru ca nimic nu poate egala know how-ul specialistilor nostri in oferirea celor mai bune tratamente.

Viziunea noastra este sa fim recunoscuti atat pe piata din Romania cat si pe piata internationala ca furnizori de cosmetice si servicii de inalta calitate, satisfacand intru totul asteptarile clientilor si partenerilor nostri.