Nannic

Nannic, sau dezvoltarea unei game de cosmetice corecte, inovative si active

nannic2Pielea se schimba in mod continuu, ceea e inseamna ca si ingrijirea pielii trebuie sa urmeze aceeasi cale. La Nannic ne bazam pe experienta si pe know-howul propriei echipe de cercetare pentru a fi mereu in fruntea industriei de profil.

O cooperare continua cu centrele de cercetare internationale ne ofera oportunitatea de a lucra cu echipe interdisciplinare, cu o vasta experienta profesionala, lucru care permite echipei Nannic sa vina in fiecare an cu noutati revolutionare pe piata cosmeticelor.

Coerenta si respect pentru piele

Produsele Nannic se bazeaza pe ingrediente active atent selectionate, iar respectul este cuvantul cheie atunci cand vine vorba atat despre originea produselor naturale, cat si despre pielea ta, cea pe care se vor folosi produsele noastre.

Toate produsele noastre folosesc in mod optim ingrediente multi-active, ceea ce ne garanteaza un maxim de rezultate vizibile. Toate produsele sunt testate dermatologic si sunt special concepute pentru pielea sensibila.

Produsele Nannic sunt deschizatoare de drumuri!

Vezi materialul video de mai jos pentru a intelege cum actioneaza produsele Nannic. De asemenea te invitam sa vizitezi paginile dedicate produselor Nannic NBE 3000 si Nanic DeepSkin, aparatura de inalta performanta folosita zi de zi in cadrul salonului Estetica Suplesse, cu rezultate exceptionale in ingrijirea si refacerea pielii.

Pentru detalii si informatii cu privire la produsele, aparatura si tehnologia Nannic, va invita sa vizitati siteul www.nannic.ro