25% DISCOUNT la tratamentele pentru DERMATITA sau EPILARE DEFINITIVA

* Discountul se aplica la achizitionarea unui pachet de tratament, nu la sedinta individuala

Wow, dar este EXTRAORDINAR! Chiar aici, langa tine, ai de astazi ocazia unica de a beneficia de tratamente inovatoare in ingrijirea pielii, cu o tehnologie de varf si specialisti educati la nivel european!

Si asta cu 25% discount!!

Iti place ce vezi?
Suna la 0744-823.341 si hai sa discutam!

…nu ne crede pe cuvant!

Vezi chiar tu rezultate de exceptie obtinute cu tehnologia Nannic, prezenta acum chiar aici in Bacau, la un pas distanta!
Vezi ce efecte de durata poti obtine apeland la specialistii nostri, atestati la nivel european, cu tehnologia potrivita, in numai cateva sedinte!
(click pe imagini pentru detalii)

Impresionant? Asa credem si noi!

Vrei sa stii cu ce tehnologie avangardista obtinem aceste minunate rezultate…chiar aici langa tine in Bacau?

Nannic NBE3000, un tratament de remodelare corporala sigur si non invaziv. Rezultate vizibile inca de la prima sedinta de tratament! Rezultate de lunga durata dupa cea de-a 5-a sedinta!
Nannic NBE Deep Skin are doua aplicatii: un peeling mecanic ce poate fi realizat cu „Ablator”, in timp ce „Infuser” utilizeaza tehnologia micro-canal combinata cu seruri Nannic foarte concentrate, fara a afecta pielea.

Nannic, sau dezvoltarea unei game de cosmetice corecte, inovative si active.

Pielea se schimba in mod continuu, ceea e inseamna ca si ingrijirea pielii trebuie sa urmeze aceeasi cale. La Nannic ne bazam pe experienta si pe know-howul propriei echipe de cercetare pentru a fi mereu in fruntea industriei de profil.

O cooperare continua cu centrele de cercetare internationale ne ofera oportunitatea de a lucra cu echipe interdisciplinare, cu o vasta experienta profesionala, lucru care permite echipei Nannic sa vina in fiecare an cu noutati revolutionare pe piata cosmeticelor.

Coerenta si respect pentru piele

Produsele Nannic se bazeaza pe ingrediente active atent selectionate, iar respectul este cuvantul cheie atunci cand vine vorba atat despre originea produselor naturale, cat si despre pielea ta, cea pe care se vor folosi produsele noastre.

Produsele Nannic sunt deschizatoare de drumuri!

Toate produsele noastre folosesc in mod optim ingrediente multi-active, ceea ce ne garanteaza un maxim de rezultate vizibile. Toate produsele sunt testate dermatologic si sunt special concepute pentru pielea sensibila.

Deci…

Achizitioneaza un pachet de tratament pentru

DERMATITA sau EPILARE DEFINITIVA si ai

25% discount!

Suna chiar acum la 0744-823.341

Sau vino pe Bulevarul Alexandru cel Bun, 4/C/2, Bacau

BIOCOSMETICS LINE S.R.L.
Mobil: +40-744-823.341

Programeaza o sedinta si profita de reducere

Numele (obligatoriu)

Adresa de email

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

Am citit politica de protectie a datelor si sunt de acord cu aceasta

Estetica Suplesse

BIOCOSMETICS LINE S.R.L.
Bulevarul Alexandru cel Bun, 4/C/2, Bacau
Mobil: +40-744-823.341
office@esteticasuplesse.ro