Valquer

SBS Divinityeffect- Sanatatea parului dumneavoastra!

GRUPOSBS2-1024x444

Ce este?

Efectul SBS Divinityeffect este o moleculă activă care reorganizează structura de keratina a fibrei părului. În combinație cu amplificatorul de bază are ca rezultat o formulă multiproteica (colagen si cheratina), care, împreună cu acidul hialuronic și pro-vitamina B5, hrănește și umple fibra de par. Rezultatele pot fi observate după primul tratament și sunt accentuate de cereri ulterioare.

Pentru ce este folosit ?

Proiectat special pentru părul uscat, deteriorat și degradat. Este un tratament de regenerare cu efect de intinerire pentru un par sanatos cu umiditate profundă, astfel încât părul își recapătă strălucirea naturală.

Cum se aplica?

Este necesară spalarea părului de două ori cu șampon și balsam. Se amestecă într-un bol prin adăugarea concentratului de keratina la amplificatorul de bază la un raport de 1 la 10 .Utilizați o perie pentru a răspândi amestecul pe firele de par de la radacina la capete, la o distanță de un centimetru de radacina. Masaj ușor uniform cu mâinile. Piaptana parul după aplicarea amestecului, acoperă capul cu folie de plastic și aplică căldură pentru 20 de minute. Clătiți cu apă caldă, fără a scoate întreg produsul. Elimina excesul de umiditate cu un prosop și cu un uscător de păr prin periere fiecare fir de par de mai multe ori. La final, utilizați un dispozitiv de îndreptare pentru efect de lungă durată. Este recomandabil să se repete tratamentul la intervale de 3-4 săptămâni (în funcție de calitatea de păr), astfel încât parul se arate cat mai sanatos.